ایران و ۳ کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای به توافق رسیدند میدری: تغییری در دهک‌بندی‌ خانوارها انجام نشده است آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه از فردا، ۳۰ تیرماه استاندار خراسان رضوی: مرز ایران و افغانستان ظرفیت تبدیل‌شدن به هاب اقتصادی منطقه را دارد تداوم بی‌ثباتی‌ها در پنتاگون | برکناری مرموز یکی از کارکنان ارشد این وزارتخانه لیبرمن: نتانیاهو خواهان طولانی شدن جنگ غزه تا زمان برگزاری انتخابات است سرلشکر موسوی: رزمندگان ما آماده‌اند تا پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن بدهند واکنش نماینده ولی‌فقیه در سپاه به ادعاها درباره بررسی طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور وزیر کشور: باید انسجام موجود را حفظ کنیم موافقت مجلس با بررسی لایحه مربوط به سازمان مهاجرت بر اساس اصل ۸۵ قالیباف: نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها برای خود یا جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت
سرخط خبرها

مهران، پر ترددترین مرز اربعینی| جابه‌جایی ۵۰ بیمار بدحال با هواپیما‌های فراجا| اوج بازگشت زائران چه روزی است؟

  • کد خبر: ۱۲۵۷۲۳
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۹
مهران، پر ترددترین مرز اربعینی| جابه‌جایی ۵۰ بیمار بدحال با هواپیما‌های فراجا| اوج بازگشت زائران چه روزی است؟
فرمانده قرارگاه اربعین فراجا با بیان اینکه طی ۲ روز گذشته ۳۵۰ هزار نفر از زائران از مرز مهران وارد شدند، این مرز را از نظر ورود و خروج پر ترددترین مرز اربعینی عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمد شرفی در جلسه قرارگاه اربعین (ویدئو کنفرانس) مستقر در پایانه مرزی مهران با بیان اینکه طی ۲ روز گذشته ۳۵۰ هزار زائر به مرز مهران وارد شدند، گفت: با توجه به نزدیکی شهر کربلا به مرز مهران بیشتر زائران و حتی زائرانی که از مرز‌های دیگر به کشور عراق رفتند، تمایل دارند تا از این مرز وارد خاک کشور شوند.

وی مرز مهران را پر تردد‌ترین مرز اربعینی کشور از زمان بازگشت زائران به کشور عنوان کرد و گفت: قطعاً اوج بازگشت زائران روز جمعه و عصر شنبه که مراسم اربعین حسینی به پایان می‌رسد اتفاق خواهد افتاد.

فرمانده قرارگاه اربعین فراجا، اظهار داشت: با برآوردی که صورت گرفته در زمان اوج بازگشت زائران نیاز به هزار و ۲۰۰ تا هزارو ۴۰۰ دستگاه اتوبوس برای انتقال این عزیزان از پایانه برکت در مرز مهران هستیم که در خصوص تامین این تعداد اتوبوس مسئولان اداره حمل و نقل جاده‌ای قول مساعد دادند.

سردار شرفی در ادامه از افزایش ۴۷ درصدی استفاده زائران اربعین از خودروی شخصی نسبت به مدت مشابه در سال ۹۸ خبر داد و گفت: به همین دلیل میزان تصادفات در محور‌های مواصلاتی محدوده مرز‌ها نیز کمی بیشتر شده که عمده دلایل این تصادفات نیز خستگی و خواب آلودگی رانندگان بوده است.

این مقام ارشد فراجا، خاطر نشان کرد: موکب‌ها در مرز مهران راه اندازی و تسهیلات ویژه‌ای برای اسکان و استراحت زائران در نظر گرفته شده که در این خصوص از زائرانی که از خودروی شخصی استفاده می‌کنند می‌خواهیم تا قبل از عزیمت به شهر‌های خود استراحت کافی کرده و از رانندگی در هنگام خستگی و خواب آلودگی خودداری کنند.

سردار شرفی در ادامه سخنان خود به اقدامات هواپیمایی فراجا در ماموریت اربعین حسینی امسال پرداخت و اظهار داشت: از ابتدای ماموریت اربعین تا به امروز هواپیمایی فراجا ۲۱۰ سورت پرواز انجام داده که بیشتر این پرواز‌ها به منظور پایش ترافیکی محور‌های مواصلاتی محدوده مرز‌ها بودند.

فرمانده قرارگاه فراجا از جابه‌جایی ۵۰ بیمار بدحال طی ۲ روز گذشته با هواپیما‌های فراجا خبر داد و گفت: با توجه به اینکه کمیته هوایی ستاد اربعین به هواپیمایی فراجا واگذار شده همکاری و هماهنگی خوبی با اورژانس داریم تا به نحو مطلوب نسبت به بیماران بدحال و اورژانسی اقدام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->